Rüyada elden yaralanmak

Rüyada elden yaralanmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada elden yaralanmak gördüyseniz:

  • Duygularınız bazı alanlarda değişiklik yapmanızı engelleyebilir ya da planlarınızda değişikliğe neden olabilir.

Rüyada elden yaralanmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada elden kan aldırmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada elden diken çıkarmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada elden para almak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada elden vurulmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla elden vurulmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada elden bıçaklanmak çok büyük bir rahata ereceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada elden su içmek büyük miktarda para kazanılacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments