Rüyada başkasının elinde yara görmek

Rüyada başkasının elinde yara görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elinde yara gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Rüyada el bileğinde yara görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Rüyada elleri yara görmek verimin kaçacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Rüyada ellerde yara görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elin üstünde yara görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek işlerin yoluna gideceğine, hak ve din yolunu bırakacağına işaret eder.

Rüyada eli yaralanmak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde yara görmek barış için adım atacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalettir.

Rüyada elin içinde yara görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments