Rüyada tırnağı ojeli görmek

Rüyada tırnağı ojeli görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı ojeli gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnakta kırmızı oje görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek işlerin daha kötüleşeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek şifa göreceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments