Rüyada yakınının zayıfladığını görmek

Rüyada yakınının zayıfladığını görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yakınının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yakınının zayıfladığını görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, anne baba ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada bir yakınının zayıfladığını görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının zayıfladığını görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin zayıfladığını görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin zayıfladığını görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada zayıflamak güzelleşmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments