Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını görmek

Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, prestij kaybı yaşanacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Rüyada arkadaşının zayıfladığını görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı inanılır.

Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çok zayıfladığını görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada babasının zayıfladığını görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine delalet eder.

Rüyada birinin zayıfladığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun zayıfladığını görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin zayıfladığını görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments