Rüyada oğlunu içki içerken görmek

Rüyada oğlunu içki içerken görmek allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu içki içerken gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza veya yeni olanaklara kavuşmanıza yardımı olabilecek sosyal aktiviteler söz konusu olabilir.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu içki içerken görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini içki içerken görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının içki içtiğini görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalettir.

Rüyada içki içen insanlar görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret eder.

Rüyada içki içtiğini söylemek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments