Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, esenlik bulacağına, başarılı adımlar atılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi içki içerken gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek bir araya geleceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine tabir olunur.

Rüyada camide içki içildiğini görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ne yapacağına tabir olunur.

Rüyada babasını içki içerken görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, dünyasının iyileşmesine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments