Rüyada birine içki içirmek

Rüyada birine içki içirmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada birine içki içirmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin içki içtiğini görmek inancından ödün vereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada içki içip pişman olmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içen görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada birini içki içtiğini görmek iş hayatında saygı göreceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içip ağlamak deniz aşırı işler yapılacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments