Rüyada içkiyi içmemek

Rüyada içkiyi içmemek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yalan söyleyeceğine delalet eder.

Rüyada içkiyi içmemek gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz bazı konularda sizi sıkıştırabilirler.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işarettir.

Rüyada birine içki içirmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına yorulur.

Rüyada babasını içki içerken görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada evde içki içtiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, geçiminin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını içki içerken görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına delalettir.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments