Rüyada oğlunun avret yerini görmek

Rüyada oğlunun avret yerini görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun avret yerini gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Rüyada oğlunun avret yerini görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın avret yerini görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sosyal konumunun değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın avret yeri görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet eder.

Rüyada birinin avret yerini görmek mallarının da hayırlı olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin avret yerini görmek zor zamanların sona ereceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi avret yerini temizlemek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments