Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, tövbe etmeye, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine alamet eder.

Rüyada bir kimsenin avret yerini gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının avret yerini görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının avret yerini görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin avret yerini görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını avret yerini görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Rüyada birinin avret yerini görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin avret yerini görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun avret yerini görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments