Rüyada kocanın avret yerini görmek

Rüyada kocanın avret yerini görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalet eder.

Rüyada kocanın avret yerini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızı veya hayatınızdaki olayları başkalarıyla payşamamanızda fayda var.

Rüyada kocasının avret yerini görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın avret yerini görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avret yeri kıllı görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin avret yerini görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun avret yerini görmek daha güzelleşeceğine, epey bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada annenin avret yerini görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments