Rüyada içki içen insanlar görmek

Rüyada içki içen insanlar görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada içki içen insanlar gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Rüyada içki içen insanlar görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, verilen kararların geri çekileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanı içki içerken görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, kalp kırmaya delalettir.

Rüyada kocasının içki içtiğini görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments