Rüyada kendini içki içerken görmek

Rüyada kendini içki içerken görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine yorulur.

Rüyada kendini içki içerken gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmeyi görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada içkiyi içmemek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada içki içmeye çalışmak kötü bir duruma düşüleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada içki içip tövbe etmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments