Rüyada nur yüz görmek

Rüyada nur yüz görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada nur yüz gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da ufak tefek olumlu sinyaller alabilirsiniz.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, rahat bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini nur yüzlü görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, malını ve parasını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments