Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek kişinin yaşamının değişeceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini geliştirmek ya da öncelikli bir hedefe ulaşmak için belli adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, kazancın daha da artacağına yorulur.

Rüyada nur yüzlü adam görmek büyük başarı kazanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, borçların ödeneceğine inanılır.

Rüyada nurlu adam görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü dede görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü insan görmek aradığı aşkı bulacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments