Rüyada yüzüne nur indiğini görmek

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Rüyada yüzüne nur indiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda adım atmak için cesaretinizi toplayın.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek rakiplerine yenileceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada nur indiğini görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek düşmanlarının güçleneceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada gökten nur indiğini görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nur yüz görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada nur yüzlü teyze görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments