Rüyada yumurta seçmek

Rüyada yumurta seçmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalettir.

Rüyada yumurta seçmek gördüyseniz:

  • Birilerinden, büyük ihtimalle iş konularında birşeyler öğrenmeniz mümkündür.

Rüyada yumurta seçmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada nişan elbisesi seçmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşya seçmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgur seçmek ticari anlamda yön değiştireceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek seçmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulur.

Rüyada ceviz seçmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada elma seçmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına işarettir.

Rüyada erik seçmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments