Rüyada karpuz seçmek

Rüyada karpuz seçmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karpuz seçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Rüyada karpuz seçmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine inanılır.

Rüyada taş seçmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, borca batacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk seçmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada mandalina seçmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada terlik seçmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çanta seçmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada armut seçmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada fıstık seçmek eskileri yâd edeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments