Rüyada yeşil başörtüsü takmak

Rüyada yeşil başörtüsü takmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, ünleneceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak üzüntülerin günden güne artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah başörtüsü takmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, zor durumların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor başörtüsü takmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak yüzünün de yerlere düşeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada pembe başörtüsü takmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı başörtüsü takmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hastalığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi başörtüsü takmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, onlara hayrının dokunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments