Rüyada muz ve portakal görmek

Rüyada muz ve portakal görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sevap işleyeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalettir.

Rüyada muz ve portakal gördüyseniz:

  • Özet olarak her türlü ilişkinizi altüst edebilecek yapıdasınız.

Rüyada portakal muz görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine tabir olunur.

Rüyada portakal ve muz görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada muz portakal görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada muz ve portakal görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada portakal elma muz görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada muz ağacı görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe muz yedirmek kazanılan paranın artacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada muz vermek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments