Rüyada portakal ve muz görmek

Rüyada portakal ve muz görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal ve muz gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada portakal muz görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret eder.

Rüyada muz portakal görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, barış için adım atacağına inanılır.

Rüyada muz ve portakal görmek gözden düşeceğine, esenliği bulacağına tabir olunur.

Rüyada portakal ve muz görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada portakal elma muz görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada muzlu pasta yapmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işarettir.

Rüyada bal ve muz görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine alamet eder.

Rüyada muz yediğini görmek bol muhabbette olacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments