Rüyada muz portakal görmek

Rüyada muz portakal görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işarettir.

Rüyada muz portakal gördüyseniz:

  • Herkesin yararına sonuçlar doğuracak öneriler getirmeniz gerekiyor.

Rüyada portakal muz görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada muz portakal görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal elma muz görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada muz ve portakal görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada portakal ve muz görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada muz satın almak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük muz görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada muz elma görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments