Rüyada muz vermek

Rüyada muz vermek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada muz vermek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizden bazıları gerçekten çok fazla şey vaat ediyor olabilir.

Rüyada muz suyu içmek önemli atılımlar yapacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada muz ağacından muz yemek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada üzüm ve muz görmek yepyeni biri haline geleceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada muz çalmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yıpranacağına alamet eder.

Rüyada küflenmiş muz görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz muz çorap giymek harama göz dikmeyeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada muz ağacı görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden muz almak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments