Rüyada portakal elma muz görmek

Rüyada portakal elma muz görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada portakal elma muz gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Rüyada portakal elma muz görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok hayırlı işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada muz ve portakal görmek yüksek bir makama geleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalet eder.

Rüyada portakal ve muz görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, borçların gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada muz portakal görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada portakal muz görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına inanılır.

Rüyada elma ve muz görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada muz ve elma görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalettir.

Rüyada muz elma görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, yüksek diploma alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments