Rüyada kolye takmak

Rüyada kolye takmak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kolye takmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada parlak kolye takmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pahalı kolye takmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına inanılır.

Rüyada siyah kolye takmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına işaret eder.

Rüyada uzun kolye takmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, zamanının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuklu kolye takmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kalpli kolye takmak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada erkeğe kolye takmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak zor durumlara düşüleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments