Rüyada mor kolye görmek

Rüyada mor kolye görmek kötü karakterli bir kadına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor kolye gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Rüyada mor renk kolye görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada mor taşlı kolye görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor kolye takmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor kolye görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işaret eder.

Rüyada denizden kolye çıkarmak yollarını ayıracağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolye altın görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada altın kolye takmak insanlara yardım edeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kolye görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments