Rüyada mor renk kolye görmek

Rüyada mor renk kolye görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yeni bir işe gireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kimden akıl soracağına, yeni girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk kolye gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada mor renk kolye görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada mor kolye takmak maddi kayba uğrayacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor kolye görmek her zaman şükür içinde olacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına tabir olunur.

Rüyada mor taşlı kolye görmek yeniden can bulacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli taşlı kolye görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işarettir.

Rüyada renkli kolye takmak her zaman çok mutlu olacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kolye görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işarettir.

Rüyada renkli kolyeler görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments