Rüyada mor güvercin görmek

Rüyada mor güvercin görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor güvercin gördüyseniz:

  • Bazı hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada mor güvercin görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, zorluklarla boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercinden haber almak inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin öpmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercini öldürmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada ıslak güvercin görmek gözyaşının kuruyacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalettir.

Rüyada yumurtlayan güvercin görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin öldüğünü görmek kötü karakterli bir kadına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments