Rüyada beyaz güvercin öpmek

Rüyada beyaz güvercin öpmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin öpmek gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz güvercin öpmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada güvercin öpmek kulluk derecesinin artmasına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada güvercini öpmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evinde beyaz güvercin görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çift güvercin görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, küslükleri bitireceğine alamet eder.

Rüyada cok beyaz güvercin görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments