Rüyada güvercinin öldüğünü görmek

Rüyada güvercinin öldüğünü görmek şansın kapanacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok hayırlı şeylere, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size bir iş veya iş birliği teklifiyle gelebilirler.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalettir.

Rüyada güvercin öldüğünü görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, eşiyle bahtiyar olacağına delalet eder.

Rüyada güvercinlerin öldüğünü görmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah güvercin öldürmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada güvercini öldürmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin öldürmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin öldürdüğünü görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments