Rüyada elinde beyaz güvercin görmek

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, güvenini sarsacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler ya da işler sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde güvercin görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, onlardan medet umacağına alamet eder.

Rüyada güvercini elinde tutmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde güvercin tutmak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada güvercini eline almak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, büyük başarılara kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments