Rüyada yumurtlayan güvercin görmek

Rüyada yumurtlayan güvercin görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada yumurtlayan güvercin gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada taklacı güvercin görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Rüyada ölü beyaz güvercin görmek âlim kişiler arasına gireceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin calmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla güvercin görmek bir yandan cenaze olacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalettir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada güvercin tüyü görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin resmi görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments