Rüyada ıslak güvercin görmek

Rüyada ıslak güvercin görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak güvercin gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Rüyada ıslak güvercin görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, güven kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada ıslak gelinlik görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada yorganı ıslak görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavanı ıslak görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak saçı taramak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak kek görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak cüzdan görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak kilim görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments