Rüyada güvercinden haber almak

Rüyada güvercinden haber almak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercinden haber almak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Rüyada haberci güvercin görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına işarettir.

Rüyada güvercinden haber almak kötü kimselerin ağına düşeceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına inanılır.

Rüyada suda güvercin görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette güvercin görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret eder.

Rüyada güvercin calmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çift beyaz güvercin görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz güvercin tutmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri güvercin görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments