Rüyada mezarda kemik görmek

Rüyada mezarda kemik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda kemik gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işarettir.

Rüyada mezarda kemik görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezarda kemikler görmek ticaretinin büyüyeceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına delalettir.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar ve kemik görmek düze çıkacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada mezar kemik görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada mezardan kemik toplamak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments