Rüyada insan kemiği toplamak

Rüyada insan kemiği toplamak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, güzel işlere imza atacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına yorulur.

Rüyada insan kemiği toplamak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz eski bir arkadaşınızla tekrar bağlantı kurmanıza neden olabilir.

Rüyada insan kemiği toplamak gönlünün rahata ereceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada mezardan kemik toplamak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölü kemikleri toplamak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işarettir.

Rüyada kemik toplamak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına yorulur.

Rüyada ölü kemiği toplamak maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek maddi zararının giderileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü insan kemiği görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments