Rüyada mezar kazdığını görmek

Rüyada mezar kazdığını görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, hataların telafi edileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada mezar kazdığını gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir.

Rüyada eski mezar kazmak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulur.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Rüyada eliyle mezar kazmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada babasının mezarını kazmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mezarını kazmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalettir.

Rüyada eve mezar kazmak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada bebek mezarı kazmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments