Rüyada annesinin mezarını kazmak

Rüyada annesinin mezarını kazmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin başına geçeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada annesinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konular kendiliğinden kendini gösterdiyse dile getirmemenizde fayda var.

Rüyada annesinin mezarını kazmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin mezarını kazmak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık kazdığını görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada elle mezar kazmak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığı kazmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments