Rüyada mezarlık üzerinde uyumak

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak dertlerinin biteceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üzerinde uyumak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta uyumak kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, tövbelerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işarettir.

Rüyada mezarın içinde uyumak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada mezarın yanında uyumak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına alamet eder.

Rüyada mezar üzerinde uyumak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada mezarlık uyumak niyetlendiği işlere gireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments