Rüyada mezarın içinde uyumak

Rüyada mezarın içinde uyumak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, iş güç sahibi olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada mezarın içinde uyumak gördüyseniz:

  • Ortada kalmamak için, başkalarının sorunlarına dahil olmamamnızda fayda var.

Rüyada mezarın içinde uyumak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Rüyada mezar içinde uyumak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda uyuduğunu görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, kötü gidişe dur denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar uyumak çok önemli noktalara geleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta uyumak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, en yüksek makamlara oturacağına rivayet eder.

Rüyada mezar üstünde uyuduğunu görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarın üzerinde uyumak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet eder.

Rüyada mezarda uyumak kişinin rahat nefes alacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments