Rüyada mezarlıkta uyumak

Rüyada mezarlıkta uyumak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, yönetici olacağına, hanesine huzurun dolacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta uyumak gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Rüyada mezar uyumak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde uyumak rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalettir.

Rüyada mezarın üzerinde uyumak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada mezarlık yanında uyumak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta uyumak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına işarettir.

Rüyada mezarlık uyumak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kötü günleri geride bırakacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments