Rüyada mezarın üzerinde uyumak

Rüyada mezarın üzerinde uyumak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yılmayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada mezarın içinde uyumak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada mezarda uyuduğunu görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarda uyumak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta uyumak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kazancın günden güne düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında uyumak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık uyumak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kendisini mutsuz edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments