Rüyada mezarın yanında uyumak

Rüyada mezarın yanında uyumak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında uyumak gördüyseniz:

  • Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına inanılır.

Rüyada mezarın yanında uyumak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Rüyada mezarlık yanında uyumak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin yanında uyumak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin yanında uyumak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine yorulur.

Rüyada ölü yanında uyumak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin yanında uyuduğunu görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada ölünün yanında uyumak güzel günlerine gölge düşeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments