Rüyada mezarlık içinden geçmek

Rüyada mezarlık içinden geçmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, güzel haberler alacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kurtuluşa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık içinden geçmek gördüyseniz:

  • Yaklaşımınız, sonuçları etkileyen yegane şey olabilir.

Rüyada mezar içinden geçmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada mezarın içinden geçmek sarsılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalettir.

Rüyada mezarlık içinden geçmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık kenarından geçmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık yanından geçmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada mezar üzerinden geçmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada mezardan geçmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments