Rüyada mezar üzerinden geçmek

Rüyada mezar üzerinden geçmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilirler.

Rüyada mezarlık önünden geçmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada gece mezarlıktan geçmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üzerinden geçmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, umutlarının söneceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada arabayla mezarlıktan geçmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına inanılır.

Rüyada mezarın yanından geçmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar yanından geçmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments