Rüyada mezarlık kenarından geçmek

Rüyada mezarlık kenarından geçmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık kenarından geçmek gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada mezarlık kenarından geçmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada uçurum kenarından geçmek üzüntülerin son bulacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalet eder.

Rüyada deniz kenarından geçmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine rivayet eder.

Rüyada dere kenarından geçmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumun kenarından arabayla geçmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dere kenarında mezar görmek geçim derdine gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada yol kenarında mezar görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments