Rüyada mezarın içinden geçmek

Rüyada mezarın içinden geçmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada mezarın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada mezar içinden geçmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada mezarın içinden geçmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık içinden geçmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünden geçmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına delalettir.

Rüyada mezardan geçmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments