Rüyada mezarlık yanından geçmek

Rüyada mezarlık yanından geçmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, ün yapmayı başaracağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlık yanından geçmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yürürlüğe koymak için dahiyane fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada mezar yanından geçmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, şansının ve bahtının açık olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık yanından geçmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işarettir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın yanından geçmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yanından geçmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin yanından geçmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşin yanından geçmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada cami yanından geçmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments