Rüyada mezarlığın içinden geçmek

Rüyada mezarlığın içinden geçmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, işinde dar boğaza gireceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, kendini bunu başaracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işarettir.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Rüyada mezarlık içinden geçmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işarettir.

Rüyada mezarın içinden geçmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek mutlu olacağına ve güleceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinden geçmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet eder.

Rüyada mezar üzerinden geçmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık yanından geçmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments